Friday, October 7, 2011

kehadiran ku ke SHAH ALAM

haha macam tak caye je aku keje kat sini...
while mnx keje punye laa macam2 dah ibu aku kate keje ngn abg sedra je la....
ari tu gak aku kontek abg sedra aku esoknye aku keje kat SHAH ALAM...

haha mesti kowang tertanye kan aku keje pe...aku keje kat kedai printing je..
kat seksyen 7 ..dekat r ngn uitm...name kedai un PRINTCATS erm ok2 sambung balek ...sampai2 je aku kat kedai tu aku blur aw...
tatawu nak wat pe...mnx tlg kat pekerja kat sini ajar aku arn..
so aku dah let go benda alah tu ada laa dlm 3 mggu so now aku dah master r sikit kat guna benda alah yang dipanggil gajah putih(mesin potostat), landak hitam(mesin binding). haha
siap name g aku bagi...

haha...kat sini macam2 pangai aku jumpe...
macam2 costumer da handle...tp yang paling best pemandu dekat sini mmg baek hati(ayat perli ni taw)
hahaha...alang dah kat shah alam ni macam2 tempat r aku nak g arn...n
benda yang aku paling nak wat kat sini maen LUNCUR AIS !!! tgk laa nnty ada kesempatan aku pg la..
stakat ni bz la...chop2 mane2 yang bace ni owang shah alam dtg2 r kedai aei keyh...
dekat ngn kedai MOLEK tu...

well sampai sini je dulu update yang baru diupdate setelah lame aei tggl arn blogger ni haha...nice to see u again...SAYONARA

8 comments:

  1. OWH.....OK MEMBE² RAMAI DAK S.ALAM...NNT SOH DIORG SKODENG...EHEHEHEE

    ReplyDelete
  2. amboi miss yana maen skodeng je?? ajak r kawan datang kedai tu,,,hee~

    ReplyDelete
  3. nnt leh g sne... dkt je haa....

    ReplyDelete
  4. be happy dekat tempat baru..heee

    ReplyDelete